|
איך תזהר מפוליסת ביטוח רכב גרועה
התנהלות נבונה בתחום הצרכנות יכולה להוביל להוצאות שנתיות פחותות יותר, בעיקר היכן שישנה הוצאה קבועה ומחויבת המציאות. הצרכן של היום יודע שתג המחיר שניתן לו על ידי המשווקים אינו חייב להיות המילה האחרונה, ותמיד אפשר לפנות לחברה המתחרה ולבקש הצעה זולה יותר לאור הנתונים. יוצא מכך, שמי שיש לו כוח מיקוח טוב יותר הוא בעל סיכויים טובים יותר להגיע להסדר פוליסה משתלם יותר ביחס למחיר שהוא משלם. באמצעות שיטה להשוואת מחירי ביטוח רכב אפשר לקחת את המחיר לידיים, ולשלוט ברמת ההוצאות או לפחות לנסות להקטין את ההוצאות העתידיות במקרה של נזק.
מה חברת הביטוח יכולה לקבוע ומה אתם?
חברת הביטוח יכולה להתמקח ולהעניק מחיר טוב יותר לקראת הלקוח, כל עוד זה לא עובר את הגבול המחושב שבו הלקוח הופך להיות לא כלכלי לחברה. האינטרס של חברת הביטוח הוא להשיג לקוח שלא יתבע אותה במהלך השנה, וישלם לה סכום שנתי מסוים. חשוב לדעת מה הם הקלפים מנצחים שאיתם אפשר לשנות מחיר בפוליסה, ואם זה רצוי לכם.
לשלם יותר או פחות דמי השתתפות?
דמי השתתפות עצמית בפוליסת ביטוח רכב היא גורם שניתן לשנות, וזה משחק גם לטובת מי שרוצה להפחית בדמי הביטוח הכוללים השנתיים. העניין שזה עלול להשפיע בהמשך אילו ישנה תביעת ביטוח שרוצים להפעיל מול חברת הביטוח, או – אז דמי ההשתתפות יהיו גבוהים יותר.
דיווח של נתונים לחברת הביטוח
ישנם מבוטחים שנוהגים לא לדווח לחברת הביטוח נתונים קריטיים בביטוח, ולכן באופן הדדי, לא ישלמו מחיר גבוה יותר בביטוח רכב, מאידך – לא יהיה כיסוי מתאים. חברות הביטוח מרושתות ביניהן ויכולות להחליף מידע באמצעות מערכות ממוחשבות, ולעדכן נתונים ממקורות שונים. עקב כך הפוליסה עלולה לשנות את תנאיה ואפילו להיות מבוטלת מצד חברת הביטוח.
לפרטים נוספים על איך תיזהר מפוליסת ביטוח רכב, השאירו את פרטיכם בדף צור הקשר ונחזור אליכם מידית |
|