|
דגשים ברכישת ביטוח לנהג צעיר
בביטוח של נהג צעיר, ההורים משלמים עוד כמה אלפי שקלים. כן, זו המציאות: לא רק שהילד לוקח את הרכב ואפילו הוא נהג חדש למשך שנתיים ומחויב במלווה לתקופה מסוימת, הרי שגם אז ההורים צריכים להוסיף ולשלם מכיסם (לרוב זה יוצא מכיסם הרי) עוד כמה אלפי שקלים עבור כל אחת מהפוליסות. כאשר אתם מעבירים את הרכב לילדכם, אתם מצפים ממנו שידע איך לשמור על הרכב שעלותו נאמדת בעשרות אם לא במאות אלפי שקלים, ויותר מכן – מקווים שישכיל לנסוע באופן בטוח, ללא פגעים ותאונות דרכים עם פגיעות בגוף חו"ח.
אז כמה זה אמור לעלות?
המחיר של ביטוח נהג צעיר משתנה בכל חברת ביטוח רכב מכמה סיבות: ראשית, מדובר על הגדרה שאינה קבועה – נהג צעיר בחברה אחת יכול להיות בין הגילאים 17-21 ובחברה אחרת בין 17-24. זאת ועוד – חברות הביטוח משנות על פי הסטטיסטיקה ומידת ה"מסוכנות" של הנהג את התמחירים, ממש באותו אופן שהיא מתמחרת פוליסות ביטוח לנהגים ותיקים.
מה קורה עם נהיגה ללא ביטוח נהג צעיר?
כאשר נוהגים ברכב ללא ביטוח של נהג צעיר כפי שהחוק מחייב, הנהג צפוי לענישה מחמירה כחוק. הנושא חמור יותר כשמדובר בכך שהנהג הצעיר לא נכלל בביטוח רכב חובה. כאשר אין לו ביטוח חובה מתאים, לא רק שלא יהיה לו כיסוי על פגיעות גוף, אלא שזו עבירה פלילית.
לעשות השוואת מחירים
לכל חברת ביטוח ישנה הצעה לפוליסת ביטוח נהגים צעירים, יש רק לפנות ולברר. על מנת לחסוך בזמן ובתשלומים לחברות הטלפוניה, אפשר פשוט להשאיר פרטים באתרים להשוואות מחירים ולהמתין לחזרתם של מספר נציגים של חברות הביטוח. אלו יציעו הצעות מחיר תחרותיות ואפשרויות שונות כדי לחסוך במחיר.
לפרטים נוספים על דגשים ברכישת ביטוח לנהג צעיר, השאירו את פרטיכם בדף צור הקשר ונחזור אליכם מידית |
|